DK-TURISTBUSSER Billeder af danske Turistbusser

Web Links

 1. Adrian Turistfart

  Buskørsel i ind og udland, Busrejser for grupper arrangeres, medlem af rejsegarantien nr. 1182 og Danske Busvognmænd.

 2. Alba Turistfart

  Vi sætter kunders behov forrest og stræber os for, at vores kunder får de bedste oplevelser i deres bustur gennem Europas terræn. Vores ekspertise på området gør os i stand til at give vores kunder den bedste service på denne destination. Vi ser frem til at tilbyde jer en topservice!

 3. Anchersen Turistbusser ApS

  Anchersen er et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber, hvor service og sikkerhed altid er i højsædet. Hos Anchersen har vi fokus på at levere transport af høj kvalitet, og vi er et busselskab i konstant bevægelse - så har du et specifikt ønske, skal vi nok opfylde det. Vi har 30 års erfaring og knowhow inden for buskørsel og samarbejder med busselskaber i Europa. Det betyder, at vi kan yde den bedste service til dig som kunde.

 4. Ditobus

  Vores engagerede medarbejdere en ære i at yde udstrakt service og bringe vores gæster sikkert frem. Med mere end 60 år inden for turistkørsel, bustransport og VIP kørsel i ind- og udland værner vi om vores gode ry og gør vores yderste for at løse enhver opgave effektivt, godt og sikkert. Vi glæder os til at give vores – og dine – gæster gode oplevelser med vores moderne turistbusser.

 5. Edelskov A/S

  Edelskov Bus A/S er dit naturlige valg, når det gælder turistkørsel i ind- og udland. Vi garanterer en professionel tilrettelæggelse og udførelse af forskelligartede kørselsopgaver, hvor dine ønsker og behov sættes i højsædet. Vi har et stort ansvar, hver gang vi tager imod dine gæster, og vi forlanger derfor busser og chauffører i en klasse for sig, ikke mindst når det gælder sikkerhedsstandarder og miljø.

 6. Egon's

  Hos Egons finder du kørsel til enhver situation. Det betyder, at vi kan imødekomme dine ønsker og behov, uanset om du er kørestolsbruger og blot skal køres til tandlægen eller alle medarbejdere skal til firmafrokost.

 7. Fladså Turist

  Fladså Turist har siden 1986 beskæftiget sig med persontransport, og har dermed stor erfaring på området. Fladså Turist har for tiden 12 busser, og der er køretøjer til enhver lejlighed; både børnehavens udflugt og virksomhedens ekskursioner.

 8. Ans Bussen

  Ans Bussen er et alsidigt busselskab der til stadighed tilstræber at dække de forskellige behov for bustransport. Med fleksibilitet og dynamik er det vores mål at tilpasse os tidens behov og sikre alle den bedste service hen ad vejen

 9. Helsingør Turistfart
 10. Herfølge Turistfart
 11. Holger Danske Bustrafik
 12. Holte Turist
 13. Jens Koll's Turist
 14. John's Turistfart
 15. Kruse
 16. Lyngby Turistfart A/S
 17. Meløse Bus
 18. Nygaard Turisttrafik
 19. Nygaard Turist (Sorø)
 20. Ravnborg Turisttrafik
 21. Schmidt Turisttrafik
 22. Top Tourist
 23. Vedde Turistfart
 24. Brøchners Biler

  Vi vil såvel i dag som i fremtiden bestræbe os på, at betjene vore kunder bedst muligt via god betjening fra vore dygtige og servicemindede chauffører samt vor buspark. Såfremt De har yderligere spørgsmål er De naturligvis velkommen til at kontakte os.

 25. Ørslev Turisttrafik
 26. Centrum Turist

  I dag har Centrum Turist en trimmet busflåde og stor erfaring i busdrift og busferier. 2 veletablerede og traditionsrige busselskabers kræfter og erfaring er samlet i et selskab i fremdrift og med gode udviklingsmuligheder. Virksomhedens mål er ikke at blive større for enhver pris, men at have den rigtige størrelse til at dække kundernes behov. Vores mål er at være de bedste, at sikre en god indtjening og gennem investeringer sikre os, at vi altid vil have en moderne og tidssvarende busflåde

 27. PP Busser

  Firmaets målsætning har altid været at levere transport og service af meget høj kvalitet. En målsætning vi lever op til ved hjælp af topmoderne materiel og kvalificerede chauffører.

 28. Ry Bussen

  Ry Bussen er et mindre og solidt firma, som i 43 år har kørt for private, institutioner, foreninger og firmaer i hele landet samt drevet flere faste skolebusruter. I kraft af vor landsdækkende erfaring og store netværk, er vi altid i stand til at løse enhver opgave

 29. Silkebus